Dat zijn wij - Zoetermeers MusicalKoor
Zoetermeers MusicalKoor

Dat zijn wij

Het Zoetermeers Musical Koor startte in 2012 met een paar enthousiastelingen die eigenlijk maar één ding wilden en dat is zingen! Ons Musicalkoor staat onder bezielende leiding van Bas van Splunter. Tijdens onze optredens prachtig begeleid door pianist Pascal  van den Dool.

Inmiddels telt ons Musicalkoor zo’n 30 enthousiaste leden. Verdeelt over verschillende stemgroepen, zoals; Sopranen 1&2, Alten 1&2, Tenoren en Bassen. Plezier met zingen staat voorop. Maar de kwaliteit van dat zingen is ook belangrijk. De stemoefeningen leveren ons veel hilarische momenten op. Bij nieuwe leden wordt er na een stemtest gekeken welke stemgroep het beste past.
Plezier met zingen
Als koor proberen we naast een goede kwaliteit ook de gezelligheid en het plezier hoog in het vaandel te houden. Dat lukt ons omdat iedereen geniet van de goede sfeer en het uiteraard leuk vindt om samen te zingen! Onze koorleden zijn daarom vaak actief in de verschillende werkgroepen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de catering, de keuze van het muziek repertoire en de publiciteit & communicatie van ons koor. Extra ruimte voor gezellig samen zijn creëren we door het meerdere keren per jaar organiseren van de ‘Borrelnoot’. Waarbij we onder het genot van een hapje en een drankje weer eens met elkaar kunnen bijkletsen.
Bestuur
Als Zangvereniging hebben wij een bestuur en natuurlijk ook statuten en een huishoudelijk reglement. Maar wij zijn ook ingeschreven bij de Kamer van koophandel, Korenbond Balk en Buma. Allemaal prima geregeld dus.