Boek ons - Zoetermeers Musical Koor

Boek ons

Inspiratie

Met zo’n 45 enthousiaste dames en heren vormen wij het Zoetermeers Musicalkoor. Wij willen één ding en dat is zingen! Plezier maken is daarbij héél belangrijk voor ons. Maar ook aan de kwaliteit van zingen wordt hard gewerkt. Tijdens de repetities wordt er veel aandacht besteed aan stemvorming.

De groep staat onder bezielende leiding van twee professionals, docent & dirigent Freek Elbers en pianiste Marie Searles. Wij treden op in het Verzorgingshuis en bij een Jaarmarkt  of op Festivals.  Meezingen kan ook. Wij organiseren regelmatig een SingALong.
Repertoire
Ons Musicalkoor kan bij die gelegenheden een leuk en boeiend programma van 1,5 uur verzorgen. Onze stemmen zijn daarbij de belangrijkste instrumenten. We zingen uit een flink repertoire zoals de onverwoestbare klassiekers als The Sound of Music en The West Side Story. Maar ook uit nieuwe producties, zoals The Lion King en Aladdin of Miss Saigon. Ook ons Nederlandstalig repertoire uit de musical Doe Maar of Ja zuster Nee zuster zijn echte meezingers.
Goed geregeld
Wij zijn aangemeld bij Fonds 1818 voor hun project ‘Koren Zingen Voor Ouderen’. Dit Fonds sponseert zo optredens bij zorginstellingen. Ook zijn wij lid van de Koninklijke Bond van Zang- en Oratorium-verenigingen Nederland. Zo wordt er bijvoorbeeld rechten afgedragen aan Buma Stemra voor de muziekstukken die wij tijdens optredens zingen. Dus geen zorgen daarover!
Wil je meer weten over hoe je ons kan boeken, zie contact !