Boek ons - Zoetermeers MusicalKoor
Zoetermeers MusicalKoor

Boek ons

Inspiratie

De ruim 30 enthousiaste dames en heren van het Zoetermeers Musicalkoor willen één ding, zingen en dat allemaal binnen een fijne sfeer waar ruimte is voor plezier! 

Onze groep staat onder bezielende leiding van dirigent Bas van Splunter. Wij treden op in het Verzorgingshuis, bij een Jaarmarkt  of op Festivals.  Waarbij er zeker meegezongen mag worden. 
Repertoire
Ons Musicalkoor kan bij die gelegenheden een leuk en boeiend programma van ruim 1 uur verzorgen. Onze stemmen zijn daarbij de belangrijkste instrumenten. We zingen uit een flink repertoire zoals de onverwoestbare klassiekers als The Sound of Music en The West Side Story. Maar ook uit nieuwe producties, zoals The Lion King, Aladdin en Miss Saigon. Recent hebben we weer nieuwe gave muziek aangeschaft. Vergeet niet ons Nederlandstalig repertoire uit de musical Doe Maar of Ja zuster Nee zuster, dat zijn echte meezingers!
Goed geregeld
Wij zijn aangemeld bij Fonds 1818 voor hun project ‘Koren Zingen Voor Ouderen’. Dit Fonds sponseert zo optredens bij zorginstellingen. Ook zijn wij lid van de Stichting Balk. Zo wordt er bijvoorbeeld rechten afgedragen aan Buma Stemra voor de muziekstukken die wij tijdens optredens zingen. Dus geen zorgen daarover!
Wil je meer weten over hoe je ons kan boeken, zie contact !